Aplikacioni I vetem IOS dhe Android ne Shqiperi per Rekrutim dhe Intervistim Online

100
Aplikante qe nuk paraqiten ne interviste
150
Kohe e shpenzuar dem me intervista telefonike
200
Ankesa per mungese stafi

NJOFTIME

Dergo “NJOFTIME” ne celularin e cdo punekerkuesi per pozicionet e punes urgjente

Publiko njoftimet e punes dhe intervisto menjehere

Publiko njoftimet e punes dhe intervisto menjehere

PSE GLOBS?

Intervisto menjehere pas publikimit te njoftimeve te punes duke permiresuar kohen e shpenzuar mbi fazat e intervistimit.

Shikoni dhe ri-shikoni regjistrimet e intervistave te perfunduara me video te regjistruara të nje aplikanti nga kudo pa pasur nevoje te jeni ne zyren tuaj ose perpara nje kompjuteri.

Mundesojini aplikanteve te intervistohen nepermjet pajisjeve te tyre celulare pa patur nevoje te jene perpara nje kompjuteri per te perfunduar nje interviste

Diskutoni me menaxheret e departamenteve mbi cdo aplikant duke lehtesuar procesin e perzgjedhjes dhe punesimit.

Lehteso procedurat e Rekrutimit, Intervistimit dhe Punesimit

Aplikacioni I vetem IOS dhe Android ne Shqiperi per rekrutim dhe intervistim Online

Shkarko Falas: Google Play App Store

Askush nuk do te refuzoje nje interviste online:

Nje interviste online eshte nje menyre me fleksibel per te ftuar aplikante te kryejne video intervista per cdo pozicion vakant pune.

Krijoni nje seri pyetjesh per interviste, te cilave aplikantet do t’i pergjigjen me video te regjistruara

Percaktoni se sa kohe i duhet nje aplikanti per te perfunduar pergjigjen per secilen pyetje.

Jepini mundesi aplikanteve te vendosin se kur dhe ku mund ta zhvillojne intervisten bazuar ne disponueshmerine e tyre dhe nga komforti i shtepise se tyre njekohesisht.

Email Newsletter

Regjistrohu per Lajme dhe Njoftime Premium